Иновативни решения за вашия бизнес

Складов софтуер

Предлагаме изработка на всякакъв вид складов софтуер и различни видове автоматизации за бизнеса. Ако имате идея, която искате да внедрите във вашия съществуващ или нов бизнес план и се чудите как може да стане, не се колебайте да се свържете с нас. Безплатна консултация

PROCMS 2.0 :: Система за управление на съдържание и поръчки на онлайн магазини

Новата версия на онлайн софтуера ни за управление на продукти и поръчки посредством баркод четци вече е налична.

 

Какво представлява PROCMS 2.0?

PROCMS 2.0 е онлайн софтуер, чрез който управлявате вашите поръчки, продукти и наличности от едно място. Елиминирате грешките, които се случват волно и неволно при изпращането на пратки към крайния клиент.

PROCMS 2.0 работи с всички видове платформи за онлайн търговия, независимо дали е готова платформа като Opencart, Woocomerce, Prestashop и др., или е индивидуална custom написана за Вас нашият софтуер ще работи.

PROCMS 2.0 работи с всички видове куриерски интеграции, Български и чуждестранни.

PROCMS 2.0 е гъвкава рамка, която може да бъде слята изцяло с функционалността на вашата платформа и база данни.

[Кратко резюме]

След като обработите вашите поръчки до там че товарителниците/пратките са написани и вашата поръчка вече има номер на товарителница/подизпълнител и сте разпечатали лейбълите/товарителниците.

Примерна товарителница:

 

В склада на работния компютър/лаптоп/монитор/телефон/таблет имате свързан баркод четец. Единственото, което трябва да направите, за да съберете тази пратка без допускане на грешки е да сканирате баркода на товарителницата.

След като това се случи PROCMS 2.0 започва да проверява дали тази товарителница/пратка съществува в някой от вашите сайтове, които са свързани с нея. След като това се случи, Вие ще видите подробности какви продукти трябва да съдържа тази пратка.

[Примерен екран:]

 

Тук се вижда, че в пратката/товарителницата, която сме сканирали трябва да сложим тези 2 чифта обувки. Сега за да няма грешки и да знаем, че сме сложили правилната стока, която е поръчана в нашия пакет/кашон, ние трябва да сканираме нашите артикули. Със софтуера на PROCMS 2.0 получавате автоматична връзка с всички продукти във вашия магазин като за всеки продукт и за всеки продукт с допълнителна опция като размер се създават баркод кодове, които са уникални. 

Примерен баркод, който се създава за всеки продукт и размер:

Всеки баркод може да изглежда по различен начин, според спецификациите на клиента дали на него да има друга допълнителна информация за продукта или да бъде само баркод. Може да се разпечатва в различни размери.

След като нашата стока е етикирана благодарение на PROCMS 2.0 и вече сме сканирани нашата товарителница/пратка, вече можем да сканираме 2-та продукта от поръчката, за да съберем успешно нашата пратка.

След като сканираме един от продуктите, който трябва да бъде в поръчката и той е верен виждаме това:

Примерно изображение:

 Виждаме, че той свети в зелено и че сме събрали 1 продукт от общо 2. Супер! Нека да маркираме някой продукт, който не отговаря на този от поръчката или е същият, но грешен размер.

Примерна снимка:

 

Получаваме известие, че маркираният продукт е грешен, така виждаме че не сме взели правилния продукт. Супер! Спестихме си доста разходи. Нека вземем правилния продукт и го маркираме.

Примерна снимка:

 

Получаваме известие, че нашата поръчка е събрана успешно. Супер! Може да преминем към събирането на следващата поръчка. Като ако не разполагаме с тъч скрийн монитор/дисплей, с който да натиснем нова пратка, просто с баркод четеца, който е в ръката ни сканираме от екрана баркода, който се появява, когато сме събрали поръчката успешно и автоматично сме готови да сканираме следващата поръчка за събиране.

Това всичко обикновено се случва за секунди, много по-бързо се събира една поръчка като маркирането с баркод четец независимо от неговия модел и форма и дали е статичен или е в ръката ни се случва с голямо удоволствие. 

Вече знаем, че сме елиминирали грешките, които често се допускат при изпращането на пратки и така крайният клиент ще получи точно това, което е поръчал. Супер! Какво друго можем да правим с тази система?

С PROCMS 2.0 може да управлявате един или повече онлайн магазина наведнъж, може да имате 3 различни онлайн магазина за 3 различни държави, да работите с различни куриери за всяка държава и товарителниците Ви да бъдат различни, сайтовете Ви да бъдат на различни сървъри, няма проблем! PROCMS 2.0 може да работи с много свързани уеб сайтове и бази данни, дори те да бъдат на различни платформи! От едно място сканирате и се справяте с поръчките от всичките Ви онлайн магазини.

PROCMS 2.0 се конфигурира спрямо специфичните нужди на всеки клиент и бизнес, така че той да работи пълноценно и да разтовари голяма част от работата. Да елиминира най-честите грешки, които се случват в един онлайн магазин, а именно изпращането на грешни продукти.

Но това не е всичко, PROCMS 2.0 освен че ще управлява безупречно вашите изпратени пратки, ще може да следите кой служител и кога е изпратил определена пратка и ако има някаква грешка веднага да разберете от къде идва проблемът. Може да добавяте безброй оператори, които да работят със складовия софтуер, така всеки работи от собствен профил и записва история коя пратка като номер, кога е била пакетирана и от кого.

Вие работите с много пратки, изпращате много стока и вероятно имате и върнати пратки? Когато се върне една пратка, Вие трябва да я огледате, да я запишете някъде и после да върнете количествата на склад в системата, за да е всичко наред. Това също отнема много време, а времето е пари! С PROCMS 2.0 правим връщането на количества във Вашата система над 5х по-бързо отколкото е било до сега! След като сте етикирали всичките си продукти с техните баркодове, и започнете да получавате върнати пратки не се безпокойте. Само с едно сканиране на баркода на продукта, той автоматично ще бъде върнат като количество в сайта Ви. Сканирате баркода на продукта и готово, той вече се води отново в системата Ви като наличен. 1 секунда = 1 продукт, супер!

Какво друго? С PROCMS 2.0 може да правите инвентаризация на цялата си стока лесно и бързо! Например нашите клиенти свързват своите четци с телефон/таблет и тръгват из склада, когато маркират определен модел продукт веднага виждат на екрана данни като какви разновидности има от този продукт и каква наличност. Например сканираме някое яке и виждаме веднага колко броя има от всеки наличен размер по система и колко реално виждаме пред нас, ако има несъответствие веднага с 1 клик можем да променим това и да продължим напред.

PROCMS 2.0 може да зонира целия Ви склад! Може да създадете предварително вашите зони и подзони в системата. Например имате 2 помещения, едното го наименувате зона А, а другото зона B.

Във всяко помещение имате по 10 стелажа с по 3 реда, супер! Създавате си подзона като например A-1-1, което може да се тълкува като зона А, стелаж 1, ред 1. Всяка създадена зона получава уникален баркод и Ви дава възможност да я разпечатате и залепите на стелажа. 

Примерна снимка на зона:

И какво следва? След като сте създали вашите виртуални зони и сте етикирали/залепили вашите стелажи/рафтове, може много лесно да заведете цялата си стока къде се намира.

За какво е важно това и какво печелим от това? След като са етикирали рафтовете/стелажите може да вземете баркод четеца да маркирате стелажа, който искате и след това да маркирате всички продукти, които са на него с техните баркод етикети. Те автоматично ще се запаметят по система кой продукт къде се намира, така когато имате нови служители, които не знаят стоката къде се намира, когато сте събира пратка за изпращане ще се показва под всеки продукт къде се намира той, когато се прави инвентаризация също ще показва избрани от Вас продукти къде се намират в склада. Така пестим още едно ценно време от лутане и обучение, да се мъчим да запомним всичко. Само като маркираме нашата пратка веднага ще видим кое къде е, супер нали! Когато сменим мястото на някой продукт, просто маркираме новото място и той отива там. Цялата идея на всичко описано до тук е да пести време и да става лесно!

PROCMS 2.0 има лесна и опростена навигация, за да могат да се справят всички с 1-2 клика за всяко нещо. В системата има внедрен език, който говори, тази опция може да се изключва и включва по желание на клиента. Така например, когато получим известие за грешка дали ще бъде, че продукта е грешен или друго, ние ще чуем и изказ от рода на “грешна товарителница”, “Грешен продукт” или пък “Пратката е събрана успешно”. Тези неща също могат да бъдат променяни или добавяни нови по желание на клиента. 

Функциите на PROCMS 2.0 не се изчерпват до тук! Това са само част от нещата, които са най-търсени и които интегрираме най-често. Всичко се прави специфично за всеки клиент и бизнес. Може да се добавят още десетки методи и функции, които да автоматизират складовия процес.

Всичко се прави с голямо внимание и спрямо интереса на нашите клиенти! Не губете повече излишно време. Поискайте безплатна консултация и демонстрация като попълните формата като натиснете тук.

Ще изработим за Вас

Изработка на складов софтуер, интеграции и автоматизирани процеси за ваши бизнес. 

Изработка на API приложения и онлайн магазини.

Запази консултация

Връзка с нас

(c) 2010 - 2022 PACKINGPRO.EU - Всички права запазени.