Иновативни решения за вашия бизнес

Създаване на онлайн магазин

Разработваме онлайн софтуер повече от 10 години. Предлагаме на своите клиенти изработка на всякакъв вид онлайн софтуер, онлайн магазини, фирмени уеб сайтове, създаване на API и облачни услуги.

Можем да изработим нов онлайн магазин за Вас и вашите нужди. Предлагаме безплатна консултация, след като обсъдим и видим нуждите Ви, ние ще подготвим план, който най-добре би удовлетворил бизнеса Ви.

Ние разработваме всичко от нулата за всеки един клиент спрямо това от какво се нуждае бизнеса му! Ние не работим с готови платформи (Opencart, Woocomerce, Prestashop и други.) Освен ако не се налага или изрично клиента не иска сайтът да бъде на някоя готова платформа и преработен и изграден спрямо неговите нужди. 

Нашата мисия от 2010г. е да създаваме качествен софтуер, който е написан точно както се изисква и да работи прецизно както ние искаме! За това и всичките ни проекти са били успешни и са дали голяма стойност на бизнеса за който са приспособени! 

Ние сме специализирани в онлайн продажбите, знаем какво е нужно при всяка ситуация и лесно се разбираме с нашите клиенти. Обратната връзка е много важна за нас и ние ценим това!

 

Нашите разработчици работят на следните технологии:

Frontend: HTML5, CSS, JavaScript, Vue.js, React.js

Backend:  PHP, Ruby, Node.js, Python, MySQL, MongoDB

Много е важно първо да се види какво се изисква от клиента и неговия бизнес, да се направи план за действие и тогава да се изберат правилните технологии, които да движат съответния онлайн магазин възможно най-бързо и гладко.

 

Ако желаете безплатна консултация и искате да обсъдим какво би било най-добре за Вас и Вашия бизнес, не се колебайте да се свържете с нас!

Заяви безплатна консултация

Ще изработим за Вас

Изработка на складов софтуер, интеграции и автоматизирани процеси за ваши бизнес. 

Изработка на API приложения и онлайн магазини.

Запази консултация

Връзка с нас

(c) 2010 - 2022 PACKINGPRO.EU - Всички права запазени.